شباب الجزيره

اهلا بيك معنا فى منتداك وبيتك التانى نتمنى تكون عضو معانا
وتشاركنا نورت المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شباب الجزيره

اهلا بيك معنا فى منتداك وبيتك التانى نتمنى تكون عضو معانا
وتشاركنا نورت المنتدى

شباب الجزيره

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
شباب الجزيره

اجدع شباب فى منتديات شباب الجزيره

المواضيع الأخيرة

» لماذا تحب معظم النساء الرجل الروانسى
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالسبت يوليو 18, 2009 7:50 am من طرف سندريلا

» تاثير الحب على الانسان
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالسبت يوليو 18, 2009 7:21 am من طرف سندريلا

» تم تعديل المنتدى الى .................
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 7:40 pm من طرف E.ahmed aboelnasr

» حكم فى الحب
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 4:24 pm من طرف سندريلا

» ماهى اسباب خيانه الزوج لزوجنه والعكس
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 3:21 pm من طرف سندريلا

» سجل حضورك باسم من اسماء الله الحسنى
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 12:56 pm من طرف سندريلا

» دعاء الستر يوم القيامه
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 12:52 pm من طرف سندريلا

» اجمل قصة حب فلى العالم
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 11:40 am من طرف سندريلا

» العلاج بالقران الكريم
.....طريقة عمل شوربة السى فود Emptyالجمعة يوليو 17, 2009 5:02 am من طرف سندريلا

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

شباب الجزيره

ثم الصق هذا الكود

أبريل 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

اليومية اليومية

عداد الزوار


2 مشترك

    .....طريقة عمل شوربة السى فود

    E.ahmed aboelnasr
    E.ahmed aboelnasr
    مراقب
    مراقب


    عدد المساهمات : 180
    نقاط : 290
    تاريخ التسجيل : 11/07/2009
    العمر : 33

    .....طريقة عمل شوربة السى فود Empty .....طريقة عمل شوربة السى فود

    مُساهمة من طرف E.ahmed aboelnasr الإثنين يوليو 13, 2009 11:58 am


    المكونات

    - قطعتين او ثلاثة صغير (5×5سم تقريبا) لحم سمك بالعظم

    او من غير ، مثل الهامور ، ومقطعة قطع صغيرة.

    - كابوريا صغيرة ، نفتح ونشيل الغطاء ونقسم الجسم نصين ،

    نشيل الخياشيم ، ونحتفظ بالقراصات كمان علشان ح نستعملها .

    - جمبرى مقشر

    - سيبيا "سبيط" مقطعة مربعات

    - معلقتين اكل بصل مفري

    - مقدار كبشة يد كرفس اخضر مقطع صغير

    ( الكرفس ده طويل وعريض زي الكرات او البصل الاخضر تقريبا )

    - ملح ، شطة، ذرة كمون ، معلقتين زيت .


    على فكرة مو شرط تحطوا كل المكونات

    ممكن بس الأساسية

    الكابوريا والجمبري

    هي اللى بتديها الطعم الخطير .

    كمان الكميات مو اساسية بس الافضل لو تحطي

    من كل حاجة كمية قليلة وراح تتكون معاكي بالآخر كمية كافية



    الطريقة سهلة جدا جدا جدا


    نحمر البصل بالزيت ونحط عليه نص مقدار الكرفس

    لما يدبل شوي وقبل ما يصفر نحط السيبيا

    وعليها الماء والملح والكمون والشطة

    اذا حبيتي تحطيها ونخليها تغلي شوي

    قبل مانضيف بقيت المكونات علشان بتاخد وقت اكتر من باقي المكونات.

    بعد 10 دقايق تقريبا حطي بقيت المكونات وزودي الماء لغاية ما يغطيهاوطبعا كل ماكان الماء كميته تقل الشوربة تكون مركزة اكتر .


    وخليهم يغلوا لغاية مايستووا

    وماراح ياخدوا وقت يعنى في خلال نص ساعة تقريبا حتلاقي عندك شوربة

    سهلة ومفيدة ومشبعة كمان . .....طريقة عمل شوربة السى فود Thumb


    ملاحظة هامة جدا جدا

    اي مأكولات بحرية تحبي تطبيخيها لازم تكون مكشوفه علشان ريحة الزفارة

    تروح منها . يعنى الشوربة اما تبقى مكشوفة او تغطيها بغطاء مايل شوي




    وصحتين وعافية.....طريقة عمل شوربة السى فود M21
    جومانا
    جومانا
    مراقب
    مراقب


    عدد المساهمات : 199
    نقاط : 335
    تاريخ التسجيل : 11/07/2009

    .....طريقة عمل شوربة السى فود Empty رد: .....طريقة عمل شوربة السى فود

    مُساهمة من طرف جومانا الثلاثاء يوليو 14, 2009 10:56 am

    شكرا على الموضوع

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس أبريل 18, 2024 11:56 pm